Distance Learning er det perfekte kursustilbud til dig, der ikke lige kan følge en holdundervisning eller som vil arbejde selv med stoffet.

Alle Midtjysk Flyveskoles DistanceLearning-kurser består af:
- En e-learning-del med:
       - en tekstdel - omhandlende letlæseligt fagstof med masser af billeder og illustrationer (PPL: interaktiv i-bog, men kan understrege og gøre notater i)
       - et antal videoer / lydfiler med det vigtigste fagstof fra tekstdelen
       - et antal prøvesæt - lig dem, der kan forekomme til eksamen/prøven.
       - interaktive on-line spørgsmål med responssvar - som du kan tage så tit, du har lyst.

Midtjysk Flyveskole har 3 Distance Learning kurser:
    - PPL(A)/UL/LAPL-teori (privatflyvercertifikat / ultralight certifikat). Læs mere om PPL-certifikat her.
    - N-BEG radiokommunikation (dansk). Læs mere om PPL-radiokommunikation her og N-BEG radio her.
    - BEG radiokommunikation (engelsk). Læs mere om PPL-radiokommunikation er
Midtjysk Flyveskole henviser til udbydere af PPL(H)-teori (helikoptercertifikat). Læs mere om PPL-certifikat her og her.
Bemærk vedr. radio-kurserne: For at blive indstillet til prøve gennem Midtjysk Flyveskole skal man have gennemgået Midtjysk Flyveskoles fraseologi-kursus samt have bestået Midtjysk Flyveskoles indstillingsprøve.

Du kan frit, uden ekstra omkostninger, kombinere PPL(A/UL)/LAPL og N-BEG- og Beg-radio DistanceLearning-kurserne med vores KVIK-hold aftenundervisning (læs mere her). Det betyder, at du altid er velkommen til at deltage i holdundervisningen, når du har lyst. Du bestemmer desuden selv, hvor længe du vil være om at gennemføre kurset.

For at du kan se, om Distance Learning er noget for dig, har vi lavet en intro til N-BEG radio og åbnet for afsnittet Motorlære i PPL(A)(UL), som du er velkommen til at prøve. Klik her og vælg "PPL-intro"

Ring/SMS til 28186746 eller send en mail til h.b.sunds@secret.dk for at tilmeld dig til et kursus. Oplys dit navn, tlf.nr og kursusønske.

.