Hos Midtjysk Flyveskole kan du tage teori til følgende:
   - privatflyvercertifikat - PPL(A) og LAPL
   - ultraletcertifikat - UL
   - Vi henviser til helikoptercertifikat - PPL(H)

Hos Midtjysk Flyveskole kan du tage teorien på 2 måder:
   - Almindeligt aftenskolekursus i skolens teorilokaler.
   - Distance Learning (du går til prøve, når du er klar).

Læs mere om Midtjysk Flyveskoles Distance Learning kurser her. Prøv Distance Learning her. Klik på "PPL-intro" og følg vejledningen.

Midtjysk Flyveskole kører aften-teorihold hele året pånær ugerne omkring sommerferien. Et fuldt teoriprogram strækker sig over ca. 3 måneder. Vi kalder vores teorihold for KVIK-hold , fordi det muliggør, at du kan have certifikatet allerede inden et halvt år efter, at du er startet på teorien. Efter et teoriforløb kører vi radiokursus. Når det er slut (eller evt. sideløbende hermed - hvis behovet viser sig) starter det hele forfra. Når du én gang har tilmeldt dig og betalt for et kursus, kan du springe af og på et teorihold eller radiohold, som det passer dig. Vi kalder det Pariserhjulsprincippet. Det betyder, at du kan tage teorien på nogle få måneder eller strække det over flere år.
Alle Midtjysk Flyveskoles kurser (PPL(A), LAPL og UL-teori samt BEG- og N-BEG-radio) består af 2 dele: aftenskoleundervisning og DistanceLearning. Det betyder, at du kan kombinere de to måder at tage teorien på, som det passer dig. Prisen for kurset er den samme, uanset hvordan du kombinerer det.
Kort sagt, så kan du hos Midtjysk Flyveskole starte teori (PPL(A), LAPL(A) og UL-teori samt BEG- og N-BEG-radio) præcis når det passer dig, du kan strække det over præcis den tid, der passer dig, og du kan vælge præcis den form, der passer dig.
Du kan starte på praktisk skoling før du tager teorien - visse dele af teorien er oven i købet en del lettere, hvis du har haft nogle timers flyvning inden.

Har du lyst til at se, hvad PPL(A)/(UL)/LAPL-teori går ud på, kan du downloade Midtjysk Flyveskoles teorikompendium for 2015 her. Kompendiet har vi indtil 2015 brugt i undervisningen og i Distance Learning-kurset. I 2015 kom der fra myndighedernes side en del tillæg til PPL-teorien, hvorfor kompendiet ikke længere svarer til uddannelseskravene, men dog tilnærmelsesvis. I dag er vores materialer on-line og interaktive, så vi hurtigt kan ændre, hvis myndighedskravene ændres.
Klik her for at læse mere om PPL-certifikatet.

Du kan se mere om, hvordan du får et flyvercertifikat, samt hvilke krav der stilles for at få et certifikat i vores brochure, som du kan se og downloade her.

.