I Midtjysk Flyveskole er lysten til og glæden ved at flyve det vigtigste. Derfor er skolens priser barberet helt ned. Ja, faktisk betaler du mindre for vore kurser, end du typisk skal give alene for teori-materialer hos vore konkurrenter. Vi vil nemlig gerne give så mange som muligt muligheden for at få et privatflyvercertifikat. Derfor er der heller ikke noget indmeldelsesgebyr eller andre mere eller mindre skjulte gebyrer hos Midtjysk Flyveskole.

Hos Midtjysk Flyveskole får du nemlig, foruden konstant opdaterede teorimaterialer (vi opdaterer HELE TIDEN), adgang til flyveskolens e-learnings program med masser af videoer, opgaver med respons og prøveforberedende materialer foruden du til alle kurser har mulighed for at følge holdundervisningen, præcis som det passer dig.
- og så må du endda være lige så længe om at gennemføre kurset, som du har lyst til - ja, faktisk flere år, hvis det passer dig bedst.
Når du skoler pratisk flyvning hos Midtjysk Flyveskole, betaler du ikke for praktisk flyvning, men kun for briefing, debriefing og kørsel i forbindelse med den praktiske flyvning.

Herunder kan du se priser på de ydelser, Midtjysk Flyveskole tilbyder. Kan også hentes som pdf-fil her. Som det ses, kan et flyvecertifikat strikkes sammen på mange måder - gør du dig andre tanker end det her beskrevne, er du velkommen til at kontakte flyveskolen, så finder vi sammen den bedste løsning.

Har du et nuværende certifikat, som du ønsker at konvertere eller opgradere - eller ønsker du bare at blive up-to-date i et enkelt eller to fag - kan du se her se, hvad dine muligheder er, samt hvad det vil koste dig. I prislisten kan du desuden se, hvad prøver mm hos SLV (Statens LuftfartsVæsen) koster (cirkapriser) samt andre omkostninger, der kan blive aktuelle for erhvervelse af privatflyvercertifikat.

Har du lyst til at prøve flyveskolens DistanceLearning, skal du klikke her og vælge "PPL-intro".

Prisliste pr 1/9 2017
PPL(A/UL)/LAPL-teori - DistanceLearning og aftenundervisning
Teorikursus, som giver adgang til vores omfattende DistanceLearning-materialer (med online-adgang til interaktiv i-bog (kan tegnes og gøres notater i), videoer, online-spørgsmål med responssvar, opgaver og prøvesæt) samt desuden ret til at deltage på alle vores aftenhold-moduler i teori til PPL(A/UL) og LAPL samt endvidere indstilling til prøve

2900 kr

PPL(H) teori - DistanceLearning og aftenundervisning
Teorikursus, som giver adgang til vores omfattende DistanceLearning-materialer (med online-adgang til tekstkompendium, videoer, online-tests med responssvar) og ret til at deltage på alle vores aftenhold-moduler i teori til PPL(H) samt endvidere indstilling til prøve
Kurset bygger ovenpå PPL(A), dvs. PPL(A)-stoffet forudsættes kendt. PPL(H) kan læses parallelt med PPL(A).

2400 kr

Radiokursus N-BEG (dansk) - DistanceLearning og aftenundervisning
Teorikursus, som giver adgang til vores omfattende DistanceLearning-materialer (med online-adgang til tekstkompendium, videoer, online-tests med responssvar), mulighed for fraselogi via Skype og ret til at deltage på alle vores aftenhold-moduler i teori til N-BEG samt endvidere indstilling til prøve

1900 kr

Radiokursus BEG (engelsk) - DistanceLearning og aftenundervisning
Teorikursus, som giver adgang til vores omfattende DistanceLearning-materialer (med online-adgang til tekstkompendium, videoer, online-tests med responssvar), mulighed for fraselogi via Skype og ret til at deltage på alle vores aftenhold-moduler i teori til BEG samt endvidere indstilling til prøve

2900 kr

Radiokursus GEN - DistanceLearning og aftenundervisning
Teorikursus, som giver adgang til vores omfattende DistanceLearning-materialer (med online-adgang til tekstkompendium, videoer, online-tests med responssvar), mulighed for fraselogi via Skype og ret til at deltage på alle vores aftenhold-moduler i teori til GEN samt endvidere indstilling til prøve

2900 kr

Pilotgrej (til flyveplanlægning)

se længere nede

Midtjysk Flyveskole samarbejder med flere dygtige flyveinstruktører, som under Midtjysk Flyveskoles ATO kan forestå den praktiske skoling til PPL(A), NatVFR, omskoling og vedligeholdelse af LAPL-/PPL(A)-certifikat. Du skoler på dit eget fly eller et fly, du har lejet. Flyet skal være godkendt til formålet.
*Praktisk Skoling LAPL (incl. instruktør og flyleje) v/30 timers flyvning

ca. 41.000 kr

**Praktisk Skoling LAPL (incl. instruktør) v/30 timers flyvning

12.000 kr

*Praktisk skoling PPL(A) (incl. instruktør og flyleje) v/45 timers flyvning

ca. 64.000 kr

**Praktisk skoling PPL(A) (instruktør) v/45 timers flyvning

18.000 kr

VFR-Nat incl. teori, materialer, instruktør praktisk skoling (max 5 timer)

2900 kr

Materialer, administration og papirarbejde ifb. med start praktisk flyvning

950 kr

Vedligeholdelse af PPL(A)-certifikat for medlemmer af Midtjysk Flyveklub
Vedligeholdelse af PPL(A)-certifikat - øvrige

200 kr
500 kr

Indstilling til PC:
udløb under 3 mdr. (incl. adm. og papirarbejde)
gennem ATO (over 3 mdr) (incl. adm. og papirarbejde + evt. kopier)


450 kr
950 kr

Omskoling - afhængig af type mm

spørg efter pris

* Afhænger af prisen for flyleje. Opgivne priser er baseret på leje af en af Midtjysk Flyveklubs fly, som klubmedlemmer i skrivende stund kan leje for 1125,-/tachotime til skoling. Flyveklubben har to Cessna 172 og én Piper 28, som alle tre kan anvendes til skoling. Efter skoling har man som klubmedlem automatisk, uden yderligere gebyrer, ret til at leje alle tre fly på særdeles fordelagtige vilkår.
**Det er muligt at skole i eget fly, såfremt dette er eller kan blive godkendt til skoling.

Ud over ovennævnte omkostninger er der faste omkostninger til prøver og til udstedelse af dels radiocertifikat dels det afsluttende flyvecertifikat:
Trafikstyrelsen prøvegebyr - PPL(A)/(UL)-teori - 8 stk i alt - pr prøve

585 kr

Trafikstyrelsen prøvegebyr - N-BEG / BEG-radiocertifikat pr stk ca.

670 kr

Trafikstyrelsen udstedelsesgebyr - N-BEG / BEG-radiocertifikat pr stk ca.

960 kr

DMU prøvegebyr + kørsel praktisk flyvning prøve ca.

600 kr + 1300 kr

Tilstedeværelsesgebyr instruktør - prøve praktisk flyvning

400 kr

Trafikstyrelsen udstedelsesgebyr PPL(A)-certifikat ca.

115 kr

Endelig skal du også regne med udgifter til lægeundersøgelse samt sikkert også til dit personlige pilotgrej, hvis ikke du kan låne dig til det.
Lægeundersøgelse - anslået

1500 kr

Personligt pilotgrej - anslået (sælges også enkeltvis - se herunder)

950 kr

Pilotgrej (+ porto).
Computer

600 kr

Plotter

150 kr

Logbog

200 kr

ICAO-kort Danmark

200 kr

De opgivne priser er baseret på:
- at du består prøverne 1.gang, du er til prøve
- 45 timers praktisk flyvning (PPL(A)) / 30 timers praktisk flyvning (LAPL)

Priser pr 1/9 2017.
For alle vore ydelser gælder, at har du først betalt for én ydelse, kan du efterfølgende, uden beregning, benytte dig af ydelsen lige så tit, du vil. Det betyder fx at skulle du ikke bestå alle teorifag i første forsøg, så kommer du gratis med på næste hold, hvis du ønsker det. Du er også altid velkommen på et hold, hvis du synes, din teori er blevet lidt rusten, eller du blot trænger til lidt flyver-samvær.

.